Del din ungdoms-skat

Har du en ghettoblaster, et digital-ur, gemte koncertbilletter, yoyoer eller en tre-gearet puck-knallert... Så kan vi bruge det til udstillingen.

Indsamlingskampagne om ungdomshistorie fra 50’, 60’, 70’, 80’ og 90’erne. Kom med en ting, som du på en særlig måde forbinder med din ungdom eller som fortæller en historie. Hvilke ting husker du specielt fra din ungdom? Var det din første læderjakke eller pladespiller? Den taske du købte til interrailturen ned gennem Europa? Tøjet til gallafesten på gymnasiet? Den flaske, der var gav dig dine første tømmermænd? Plakaten for filmen, hvor du første gang var i biografen med en fra det andet køn? Hvis du har ting fra din ungdom, som fortæller en historie, stor eller lille, så er vi på Rudersdal Museer meget interesserede.

Til september åbner udstillingen "Ungdomsliv" på Mothsgården. Udover genstande fra museets egen samling vil vi meget gerne udstille nogle af de ting, som I forbinder med jeres ungdom. I marts har vi derfor en indsamlingskampagne, hvor vi søger genstande, vi kan låne til udstillingen. Men vi håber også at finde genstande, som kan indgå vores permanente samling og dermed være med til at bevare genstande fra ungdomskulturen i den sidste halvdel af 1900-tallet for eftertiden.

Vi søger også konfirmationsbilleder enten portrætter eller hele hold fra Rudersdalegnen i perioden 1950-2000

‌Læs mere på udstillingens side ved at klikke her.‌

Kontakt Rudersdal Museer på andl@rudersdal.dk. eller ring på 7268 5650.