Gratis entre på Mothsgården torsdage kl. 16-20

Fra d. 3. oktober er der nu gratis entre på Mothsgården torsdage, hvor vi holder aftenåbent kl. 16-20.

Mothsgården

Åben: Tirsdag, onsdag, og fredag 12-16, Torsdag 12-20, Lørdag, søndag og helligdage 11-16
Mandag lukket, dog åben 2. påskedag og 2. pinsedag

Voksne 40,-
Pensionister, studerende og grupper på over 10 pers.: 20,-
Børn under 18 år: gratis
Billet giver også adgang til Vedbækfundene samme dag.
Gratis adgang for medlemmer af Birkerød Lokalhistoriske Forening og Historisk-Topografisk Selskab for Søllerødegnen.
Torsdag 16-20 gratis adgang for alle.

Bliv klogere på Rudersdals historie i den nye permanente udstilling og prøv den digitale formidling. Stå næsten ansigt til ansigt med gehejmeråd og sprogforsker Matthias Moth og se et bind af hans håndskrevne ordbog fra begyndelsen af 1700-tallet.

Frem til d. 27, oktober kan man stadig nå at se særudstillingen ”Bag Facaden” med et udvalg af museets portrætsamling samt flere borgmesterportrætter. Oplev de mange uventede og spændende måder, man har valgt at lade sig portrættere.

Man kan slutte af med en kop kaffe i museets cafe.

Vi glæder os til at se jer torsdag aften.