Ny chef til Rudersdal Museer

Rudersdal Kommune søger ny museumschef til Rudersdal Museer. Læs om stillingen her.

Er du passioneret omkring historie, kultur og mennesker? Har du talent for at skabe forandringer i forretningen? Og kan du lede og udvikle en virksomhed og dens medarbejdere? Så er du måske vores nye museumschef.

Du skal sætte kursen og sikre, at de aftalte mål for virksomheden nås. Du får ansvar for organisationens samlede drift, økonomi og personale i de tre afdelinger: Vedbækfundene, Mothsgården og Historisk Arkiv.

Derudover får du ansvar for udviklingen af digitale løsninger både i det daglige og i formidlingsopgaven.

Du deltager i Kulturlederforum, hvor der er repræsentation af kulturinstitutionernes ledere, og hvor den samlede ledelse af Kulturområdet koordineres.

Lederne af kultur- og fritidsinstitutionerne har reference og ansvar i forhold til kulturchefen.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant faglig akademisk uddannelse samt kendskab til og gerne forskningsmæssig erfaring. Du har relevant ledelseserfaring samt god organisationsforståelse og har påbegyndt eller færdiggjort en lederuddannelse, som minimum er på diplom-niveau.

Du har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation og har kendskab til offentlig og særligt kommunal forvaltning, herunder økonomistyring, personaleadministration samt administration i almindelighed

Du formår at sætte lokalhistorien på dagsordenen og gerne i nationale og internationale perspektiver og kan formidle historien levende og identitetsskabende på kreative, relevante og meningsfyldte måder.

Dine personlige styrker er, at du er visionær og nysgerrig på at afsøge nye, spændende løsninger, hvor du tør sætte fagligheder i spil med hinanden. Du er initiativrig og god til at samarbejde. Du er lydhør og evner at motivere medarbejderne og tilskynde til samarbejde med de lokale miljøer, såvel med foreninger, frivillige, øvrige kulturinstitutioner og erhvervslivet.

Derfor skal du vælge os

Du skal vælge os, fordi du vil få et job med mange spændende og udfordrende opgaver i en virksomhed, der er på vej ind i en ny og forandringsskabende udvikling.

Der er mulighed for uddannelse og udvikling både på det faglige og det personlige plan.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse 1. april 2019.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Rudersdal Museer er et statsanerkendt, lokalhistorisk museum med ansvar for Rudersdal Kommune. Museet består af tre afdelinger: Det kulturhistoriske museum Mothsgården, det arkæologiske udstillingssted Vedbækfundene og Historisk Arkiv for Rudersdal Kommune.

Rudersdal Museer er organisatorisk tilknyttet Kulturområdet og varetager opgaverne med udgangspunkt i lovgivningens 5 hovedopgaver (jf. museumslovens 5 søjler).

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet via Rudersdal Kommunes hjemmeside:

Ledige jobs

Du bedes vedhæfte relevante bilag.

Vi afholder samtaler den 7. februar 2019 (1. runde) og den 21. februar 2019 (2. runde)

Se mere

Rudersdal Museer Jobprofil Museumschef