Spring til indhold

Mothsgården juler

Jul på Mothsgården

 

Mothsgården

Åben: Tirsdag-søndag 11-16
Mandag lukket, dog åben 2. påskedag og 2. pinsedag
Lukket 24.-26. december, samt 31. december og 1. januar

Voksne 40,-
Pensionister, studerende og grupper på over 10 pers.: 20,-
Børn under 18 år: gratis
Billet giver også adgang til Vedbækfundene samme dag.
Gratis adgang for medlemmer af Birkerød Lokalhistoriske Forening og Historisk-Topografisk Selskab for Søllerødegnen.

‌Parkering ved Mothsgården‌

‌Forholdsregler mod corona‌

 Fra 19/11 Mothsgårdens er pyntet til jul, og der er masser af søde, sjove og spændende julevarer i den hyggelige butik.

D. 28/11 Vi tænder op i brændekomfuret i det gamle, historiske køkken, og der er smagsprøver på julebag. Der er også glögg og varm æblesaft med kanel. Vi slutter dagen af med at tænde juletræet på gårdspladsen kl. 16.

Hver søndag i advent tænder vi op i det gamle brændekomfur og serverer smagsprøver på traditionelt julebag. Hver søndag kl. 14 læser vi et juleeventyr.

Hele december er der masser af sjov og hygge for børn og familier. Nissen har gemt ting og lavet drillerier som vi har brug for hjælp til at finde ud af. Hvis I kan løse jule – finde – legen er der en lille præmie.

Og der er jule – klippe – værksted for børn og voksne i åbningstiden. Vi har fået gamle bøger fra biblioteket som man kan lave det fineste julepynt med, og I er også meget velkomne til at tage materialer med selv. Jule – klippe – værkstedet er selvbetjent.

Ved lænestolen ligger H. C. Andersens eventyr som de voksne kan læse mens I hygger jer, og hvis I kigger ud af vinduet til Søllerødvej kan I se Olufshøj, som H. C. Andersen besøgte i 1864.