Oplev lokalhistorien på egen hånd

Ny app fra Rudersdal Museer

Fra efterårsferien er der mulighed for at bruge Rudersdal Museers nye app med spændende historien om dit lokalområde.

Rudersdal Museer er igang med udvikling af en app. Den kan bl.a.fortælle dig, hvor du kan finde monumenter og steder af historisk eller kulturel interesse, når du befinder dig i et givent område i rudersda. Med app'en på telefonen, har du altid din personlige guide i lommen, når du er ude på tur. Du får de gode historier - lige til at lytte til på telefonen.

Sammen med f.eks. Google Maps, kan du også finde vej til de steder, du gerne vil se.

Du kan nu downloade førsteudgaven. Den vil løbende blive justeret og udvidet med ny information.Vi vil rigtig gerne høre om dine oplevelser med den og modtage dine foreslag til forbedringer eller gode ideer til indhold.

Du skal skrive til Lise Jørgensen på email: lijor@rudersdal.dk

Du kan downloade første version af app'en i Appstore og i Google Play.