Historisk Arkivs Sommerkonkurrence for hele familien

Sommerkonkurrence

Historisk Arkivs Sommerkonkurrence for hele familien

Vær turist i Rudersdal og nyd nogle af Danmarks dejligste steder i sommerferien.

Deltag i den underholdende sommerkonkurrence om en dejlig kurv med mange gode sager for både børn og voksne.

Som deltagere i konkurrencen vi I blive sendt ud til 10 forskellige, skønne steder i Rudersdal Kommune, hvor I skal besvare spørgsmål, man kun kan finde svaret på, når man fysisk er på stedet. I behøver ikke besøge alle stederne på en enkelt dag. I kan vælge at fordele dem over flere dage i løbet af sommerferien.

Stederne - der typisk er kulturhistoriske og naturskønne seværdigheder fra Rudersdal Kommunes Kulturkanon - finder I ved hjælp af konkurrencematerialets beskrivelser. I kan også vælge at bruge koordinaterne til det aktuelle sted.

Materialet indeholder spørgsmål, som lægger op til, at man bruger både hovedet og øjnene. Der er også tekst og billede om hvert sted I skal besøge, og i tillæg får i også gode informationer om, hvad man ellers kan opleve i nærheden.

Glæd jer til at besøge dejlige steder som f.eks. området ved Næsseslottet i Holte, oplev den spændende legeplads og parforcejagtlandskabet i området ved Skodsborg eller det charmerende landsbymiljø i Søllerød ved kirke, kro, gadekær og Mothsgården lokalhistoriske museum – og meget mere.

 

Materialet til konkurrencen kan hentes på Historisk Arkiv i Nærum, på Mothsgården i Søllerød, eller som pdf fil ved at klikek på linket herunder:

Sommerkonkurrence

 

Konkurrencen kører fra 27. juni til 9.august.

Svarrene skal afleveres senest d. 9. august på enten Historisk Arkiv, Biblioteksalléen 1, 2850 Nærum eller på Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte