Spring til indhold

Vi åbner igen

Vi åbner igen

Rudersdal Museer åbner igen fra d. 2. juni. Her er retningslinjerne for genåbningen.

Afstand

Personalet på Rudersdal Museers tre afdelinger tæller alle gæster og sikrer, at der aldrig er for mange mennesker på én gang. Man kan derfor blive anmodet om, at vente udenfor, hvis antal tilladte personer på museet er overskredet.

Vi har opsat afstandsmarkeringer ved samlingspunkter, hvor der kan opstå kø, og vejledninger til, hvordan man skal bevæge sig rundt i udstillingerne. Personalet vejleder i hvor mange, der må være i hvert rum i udstillingen, således at afstandskravene overholdes. Vær også selv opmærksom, hvor mange, der er i det næste rum, og gå ikke videre, før der er plads.

Hygiejne

Der er håndsprit ved indgang og udgang. Der stilles handsker til rådighed og der er mulighed for jævnlig og grundig håndvask på toiletterne.

Rengøring

Vi gør ekstra meget rent i denne tid. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Kontakt

Vi bestræber os på at minimere tæt kontakt mellem alle på museet, derfor opfordrer vi til at gæster betaler med kort i stedet for kontanter. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning under besøget, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte museets medarbejdere, men husk at holde afstand.

Særligt for Historisk Arkiv

Besøg på Historisk Arkiv kun er tilladt adgang for 1 person af gangen, og der skal bestilles tid på forhånd ved henvendelse til arkivet enten telefonisk eller per mail. Ligeledes opfordres brugere til at oplyse spørgsmål på forhånd. Arkivets personale bærer ansigtsbeskyttelse for at mindske smitterisiko.

Til dig

Som gæst beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger:

  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
  • Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit
  • Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter 
  • Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
  • Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (fx ældre)
  • Undgå håndtryk og kram

Læs mere om coronavirus på de danske myndigheders hjemmeside om coronasmitte:

coronasmitte.dk