Spring til indhold

Stjerneløb i Søllerød og Birkerød

Stjerneløb

Prøv en sjov og lærerig tur rundt i Søllerød eller Birkerød for børn og nysgerrige voksne.

 

Stjerneløbet kan gennemføres af en hel klasse (3-5 klassetrin) delt op i mindre grupper eller af familier på egen hånd. Materialet kan downloades nedenfor.

Løbet er gratis og foregår på offentlige områder. Det kan derfor gennemføres, hvornår man vil og uden foregående aftale med arkivet eller museet. Der må dog tages højde for, at der kan være arrangementer på museet eller ved kirken, som kan vanskeliggøre gennemførelsen af løbet. Løbet tager ca. 1 – 2 timer, alt efter hvor hurtig man er..

Materialet til stjerneløbet består af poster og et kort, som skal printes til alle grupper samt en vejledning og poster med svar til læreren/Stjerneløbslederen.

Rigtig god fornøjelse.

Stjerneløb i Søllerød

Området omkring Mothsgården, kirken og gadekæret i Søllerød er et unikt lokalhistorisk miljø. Stjerneløbet tager jer en tur rundt i det hyggelige område og posterne gør jer opmærksomme på store og små detaljer. Opgaverne lægger vægt på historierne bag stederne og på at observere og bruge sin matematiske sans. 

Materialet kan downloades ved at klikke på nedenstående links eller man kan hente et sæt materialer på Mothsgården i åbningstiden:

Stjerneløb i Søllerød_kort PDF

 

Stjerneløb Søllerød poster uden svar

 

Stjerneløb i Søllerød poster med svar

 

Stjerneløb Søllerød lærervejledning

 

Stjerneløb i Birkerød

Omkring kirken og majpladsen i Birkerød ligger et levende lokalhistorisk miljø. Stjerneløbet tager jer en tur rundt i det hyggelige område og posterne gør jer opmærksomme på store og små detaljer. Opgaverne lægger vægt på historierne bag stederne og på at observere og bruge sin matematiske sans. 

Materialet kan downloades ved at klikke på nedenstående links:

Stjerneløb Birkerød kort

 

Stjerneløb i Birkerød lærervejledning

 

Stjerneløb Birkerød poster uden svar

 

Stjerneløb Birkerød poster med svar